Skip to main content

Bæredygtighed 
ved solenergi

Hør mere om hvordan vi hjælper vores kunder
med at være bæredygtige ved at vælge et solcelleanlæg fra Danich Sol

Vi arbejder bæredygtigt
og klimabevidst

Vi sørger ikke bare for at strømline processen, men er også det sikreste valg, når du vil undgå solcelleproduktionens skyggesider. De fleste af verdens solcellepaneler kommer fra Kina, hvor der desværre findes brodne kar, der bruger tvangsarbejde.

Vores leverandør i Kina kan dokumentere, at ingen komponenter eller elementer i solcellepanelerne stammer fra leverandører eller underleverandører med tvangsarbejde. Selve vores solcelleanlæg bliver produceret i Europa.

Du kan vælge en 100 % europæisk løsning, hvor både solcelleanlægget og solcellepanelerne er produceret i Europa. På den måde sparer du den lange fragt fra Kina og dermed klimaet for CO2. Du får samtidig solcellepaneler, der er fri for PFAS.

Solpaneler produceret med omtanke for klimaet

Vi ønsker at oplyse købere af solceller omkring etikken i produktion af solcelle paneler. Der findes mange forskellige leverandører af solcelle paneler, de har alle det til fælles at de råmaterialer som bliver brugt, bliver produceret / forarbejdet i provinsen Xinjiang. Rapporten ”In Broad Daylight” gør rede for at der findes tvangsarbejde i visse processer af forarbejdelsen af nogle materialer.

Danich Sol ønsker at give købere mulighed for at købe paneler fra den fabrik som rapporten påpeger som det mest sikre valg, Tongwei Solar Company. Derfor sikrer vi, at de paneler som vi tilbyder, er produceret på denne fabrik, så vi bedst muligt sikrer vores kunder mod køb af produkter som involverer tvangsarbejde.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et eller flere af vores produkter.

Er vi på samme
(strøm)-forbindelse?

Brug formularen her. Så kontakter vi dig og får en snak, om din virksomheds muligheder for at blive grønnere med et bæredygtigt solcelleanlæg.
Til gavn for din virksomheds økonomi og klimaet.

Er vi på samme
(strøm)-forbindelse?

Så tag kontakt til os og aut labor re nos dolum, impore repelesedit eossim qui cuptat.Pudae odi aut velenim verum nobis que eriberum aut pre vollabore, ex enihit resectem il ipicidic tem voloreprorro destrumquia quo cor reiciamet quia aborumquam explace perecum as idis dollit aribus enissim vellupt iorporpor.