Skip to main content

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvilke paneler kan jeg få?

  Du kan få lige det panel, du ønsker. Vi leverer både fuld sort, sort ramme og rammeløse paneler.

 • Hvilke invertere kan jeg få?

  Som standard leverer vi Growatt, Huawei og GoodWe. Men du kan også få andre mærker, hvis du ønsker det.

 • Hvad indeholder et tilbud fra jer?

  Vores tilbud indeholder et komplet installeret solcelleanlæg på DC-siden. Vi installerer alt op til og inklusive inverteren. Prisen er dog uden montering af anlægget i el-tavlen og tilslutningen hertil. Det vil være en fordel, at det er en elektriker, der kender el-tavlen, der står for denne del.

 • Hvor hurtigt kan et solcelleanlæg stå klar?

  Vi kan levere materialer inden for en uges tid efter ordrebekræftelsen og kan have solcelleanlægget klar efter højst en måned.

 • Hvem monterer anlægget?

  Som udgangspunkt monterer vi anlægget. Men ønsker du en anden løsning, så kan du nøjes med at bestille materialerne hos os og efterfølgende få vores hjælp til dokumentation og vejledning i montering.

 • Hvad er reglerne for størrelsen af anlægget?

  Op til 50kW inverter er det ingen regler for størrelsen af anlægget. Efter 50kW inverter skal der opsættes en produktionsmåler og udarbejdes mere dokumentation. Begrænsningen er den ampere, som kommer ind i bygningen. Hvis du ønsker et større anlæg, men ikke har installationen til det, så skal elinstallationen udbygges. Det kan blive en større omkostning.

 • Hvad er tilbagebetalingstiden typisk?

  For virksomheder ligger den typisk på et sted imellem 5 og 7 år, alt efter forholdet mellem egetforbrug og salg. For private ligger den typisk et sted imellem 10 og 15 år, igen alt efter forholdet imellem egetforbrug og salg.

Invester i solpaneler og spar på elregningen

Vi gør det enkelt for din virksomhed at vælge et bæredygtigt solcelleanlæg og spare på elregningen. Du får en kvalitetsløsning, som giver besparelser på elregningen og bidrager til den grønne omstilling.

Du sparer ikke kun penge på den strøm, du ikke længere skal købe. Du sparer også klimaet for CO2 ved at reducere din virksomheds forbrug af sort strøm. Samtidig bliver din virksomhed i højere grad selvforsynende.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et eller flere af vores produkter.

Er vi på samme
(strøm)-forbindelse?

Brug formularen her. Så kontakter vi dig og får en snak, om din virksomheds muligheder for at blive grønnere med et bæredygtigt solcelleanlæg.
Til gavn for din virksomheds økonomi og klimaet.

Er vi på samme
(strøm)-forbindelse?

Så tag kontakt til os og aut labor re nos dolum, impore repelesedit eossim qui cuptat.Pudae odi aut velenim verum nobis que eriberum aut pre vollabore, ex enihit resectem il ipicidic tem voloreprorro destrumquia quo cor reiciamet quia aborumquam explace perecum as idis dollit aribus enissim vellupt iorporpor.